Leksaker och bus är en stor del av barndomen. Men som vi alla är medvetna om är barnen bara små en kort stund och snart är barndomen helt förbi. Därför ser många föräldrar till att ha mobilkameran framme och tar kort på barnen ofta. Att fotografera är ett bra sätt att bevara alla minnen.

Framkalla bilderna

Men att ha bilderna i ett moln är inte helt säkert. Dessutom blir det en helt annan känsla att hålla bilderna i sin hand och kolla igenom dem i ett fotoalbum. Därför kan det vara en bra idé att framkalla era bilder som ni har tagit med mobilen. Förr var det vanligt att man lämnade in en kamerarulle på en fotoaffär för att efter ett par veckor hämta ut bilderna. Men idag sker allt digitalt och du kan ladda upp vilka bilder du vill framkalla och därefter lägga en beställning. Oftast tar det bara ett par dagar innan fotona är framme hos dig och du och ditt barn kan kolla på bilderna och minnas tillbaka på de roliga stunderna ni haft tillsammans.

Skapa ett fotoalbum

Det går förstås bra att spara era framkallade bilder i en låda och kolla på dem som de är. Men det kan också vara roligt att göra ett fotoalbum av dem. Det enda du behöver göra då är att köpa någon typ av pärm eller bok. Därefter kan du sätta in bilderna. Du kan göra fotoalbum på olika teman eller göra ett nytt fotoalbum för varje år så att barnet kan kolla tillbaka på bilderna allt eftersom att det växer upp och blir större.

Typer av leksaker